MATIKKA + LASKIN = LUMA-LINJA

Kiuruveden lukion LUMA-linjalla voit opiskella runsaasti matematiikkaa ja luonnontieteitä eli fysiikkaa, kemiaa, biologiaa ja maantiedettä. Nämä oppiaineet ovat tärkeitä, jos haluat myöhemmin pyrkiä opiskelemaan lääkäriksi, insinööriksi tai vaikkapa biologiksi. LUMA-linjalaisen lukujärjestys suunnitellaan siten, että matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opiskelu etenee jouhevasti. Opiskelijat saavat opinnoissa tarvittavan laskinohjelmiston käyttöönsä maksutta.

Valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi meillä on tarjolla myös koulun omia kursseja, kuten fysiikan ja biologian ja kemian työkurssit sekä matikkamaraton. Matikkamaratonilla kerrataan ylioppilaskirjoituksiin, ja se järjestetään talvilomaa edeltävänä perjantaina. Maratonin pituus on 42 195 sekuntia.

Lukiossamme voi myös suorittaa tietojenkäsittelytieteen opintoja Oulun yliopistoon.

Kysy lisää opettajilta, opolta tai rehtorilta.

Arja Pentikäinen
rehtori, p. 040 838 7967