Nummisuutarit lukiolla 13.9.2018 klo 11:30 ja 18:30
Lisätty: 06.09.2018

"Niin maailma muuttuu Eskoseni". Vai muuttuuko? Aleksis Kiven Nummisuutarit on suomalaisen näytelmäkirjallisuuden merkkiteos ja kaikkien aikojen suosituin komedia. Näytelmä on riemukas, puhutteleva, hauska ja sopii suomalaiseen mielenlaatuun, kuin nyrkki Eskon silmään. Esko kylläkin väistää tai ainakin sanoo väistäneensä.

KIVEÄ KOULUILLE -kiertue saapuu Kiuruvedelle 13.9.2018 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Päiväesitys klo 11:30 on lukiolaisille ja yläkoulun oppilaille. Iltaesitykseen kutsumme vanhempia ja huoltajia. Lipun hinta on edullinen 15€.

Onnittelut Kiuruveden lukion uusille ylioppilaille!
Lisätty: 02.06.2018

Ratsastuspassiin uusia yhteistyökumppaneita
Lisätty: 05.01.2018

Kiuruveden lukion ratsastuslinjan ratsastuspasiilla pääsee ratsastamaan myös Hirvijärven ratsutallilla ja Luupuveden Ratsastuskeskuksessa.

Lupiksesta ja Hingunniemestä on juttu Ylen Itä-Suomen uutisissa.

Kiuruveden lukio toivottaa onnea uusille ylioppilailleen!
Lisätty: 05.12.2017

Paananen Henri Ilmari,

Remes Aku Valtteri

Yksiöitä opiskelijoillemme!
Lisätty: 10.05.2017

Olemme saaneet vuokrattaviksi n. 30 m2 yksiöitä aivan Kiuruveden keskustasta, alle 500 metrin päästä lukiolta. Yksiöissä on avara huone, keittokomero sekä wc/suihku sekä mukavasti kaappitilaa. Yksiöt voidaan vuokrata kalustettuina: sänky, kirjoituspöytä ja -tuoli, sohva, astiat.

Vuokra on 246 e/kk ja opiskelija voi hakea asumistukea Kelalta.
Asunnot on tarkoitettu kaikille lukiolaisillemme.

Ensimmäinen vuokralainen saa käyttöönsä 32-tuumaisen taulu-tv:n.

Katso kuvia asuntolasta Facebook-sivuiltamme!

Soita ja kysy lisää: Arja-rehtori 040 838 7967

INFOTAULU
Lisätty: 31.08.2016

slides.com/kiurulukio/info

RATSASTUSPASSI
Lisätty: 25.08.2015

Hyvä ratsastaja!

Ratsastuslinjalla olevan opiskelijan passi oikeuttaa ratsastamaan 15 kertaa, joista vähintään 8 ratsastuskertaa tulee olla KiuRan tunneilla Hingunniemessä. Muita yhteistyötalleja ovat Talli Taitavat Kaviot ja Laukanmäen Talli.

Tavallinen lukiolaisen ratsastuspassi oikeuttaa 10 ratsastuskertaan, joista vähintään puolet tulee olla KiuRan tunneilla Hingunniemessä.

Passin hinta on edelleen 20€.

TIEDOTE: Millainen kannettava kannattaa hankkia lukioon?
Lisätty: 10.06.2015

Millainen kannettava kannattaa hankkia lukioon?

Sähköiset kirjoitukset ja kurssikokeet tulevat. Kirjoituksissa ainoa toimiva laite on yhteensopiva kannettava. Kirjoituksissa ei voi käyttää pädejä*.
Lisätietoja www.digabi.fi ja www.lukiolaiskannettava.fi. Osa hybriditableteista sopii yo-kirjoituksiin. Varmista laitteen myyjältä, että laite täyttää Digabi-vaatimukset.

Muistilista kannettavan hankkijalle:
Akku kestää koko koulupäivän
Mahtuu reppuun tai käsilaukkuun
Tarvittavat ohjelmistot* saatavilla
Laadukas näppäimistö ja kosketushiiri
Nopea käynnistyminen. Kone käynnistetään monta kertaa päivässä
Laitetakuu ja huoltosopimus? Voiko sellaisen ostaa?
Käyttöjärjestelmällä ei sinällään ole merkitystä. Digabissa käytetään Linuxia, mutta muillakin pärjää.

*) Ohjelmistotarpeet kaikilla lukiolaisilla:
Web-selaimen ominaisuudet ja liitännäiset kunnossa e-oppimisympäristöjä ja e-oppimateriaaleja varten
Digabi-ohjelmistot
Kymmensormijärjestelmän harjoitteluohjelmasta on hyötyä. Pakollinen se ei ole.

Voit ostaa takuulla toimivan kannettavan osoitteessa www.lukiolaiskannettava.fi
Kaikki Lukiolaiskannettavamme sisältävät:
• Järjestelmän ja ohjelmistot valmiiksi asennettuina
• Tuki- ja päivityssopimuksen lukioajaksi
”Meidän lukiolaisilla ollut käytössä monenlaisia laitteita. Parhaaksi läppäriksi on osoittautunut Opinsysin Lukiolaiskannettava” Kauniaisten lukion rehtori Ilpo Ahlholm

WWW.LUKIOLAISKANNETTAVA.FI
Opinsys Oy on yritys, joka tarjoaa kouluille tieto- ja viestintätekniikkapalveluita. Suomessa hoidamme noin 190 peruskoulun ja lukion tietotekniikan,
opettajien tuen ja koulutukset. Asiakaskouluja on lisäksi Sveitsissä.
verkkokauppa: www.lukiolaiskannettava.fi | (014) 4591 624 | info@opinsys.fi

Tietojenkäsittelytieteen perusopinnot
Lisätty: 13.02.2015

Ensi lukuvuodesta alkaen lukiossamme on mahdollista suorittaa tietojenkäsittelytieteen perusopinnot (25 op) lukio-opintojen ohella. Perusopinnot toteutetaan yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Kun opiskelija suorittaa tietojenkäsittelytieteen perusopinnot, hänelllä on väylä opiskelupaikkaan Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella. Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää!

Yksiöitä opiskelijoillemme!
Lisätty: 00.00.0000

Vuokra on 246 e/kk ja opiskelija voi hakea asumistukea Kelalta.
Asunnot on tarkoitettu kaikille lukiolaisillemme.

Ensimmäinen vuokralainen saa käyttöönsä 32-tuumaisen taulu-tv:n.

Soita ja kysy lisää: Arja-rehtori 040 838 7967

Katso lisää kuvia Facebook-sivuiltamme!